Laatste projecten

Het eindproduct zijn mooie visuele websites, met een duidelijke structuur, die de doelgroep aanspreekt en de informatie leesbaar aanbiedt. Kijk hieronder naar recente voorbeelden van websites gemaakt door RSwebsites:

Opdrachtgever: Openbaar Lichaam Bonaire (afdeling communicatie)
Een belangrijke campagne rondom de nieuwe verkeerswetten die vanaf 1 augustus 2019 gelden op Bonaire. De website  is opgezet in vier talen, zodat het leesbaar en te begrijpen is voor alle inwoners (verkeerswetbonaire.org, leyditraficobonaire.org en trafficactbonaire.org).

Opdrachtgever: Henk Transfer & Tours
Een eerlijk lokaal bedrijf, met veel liefde voor het eiland. Om de concurrentie voor blijven is een online platform gerealiseerd waar  (cruise)toeristen online de beschikbaarheid kunnen controleren en tickets kunnen boeken.

Opdrachtgever: Zorgverzekeringskantoor Bonaire
Voor het eerst wordt er op Bonaire een screening gedaan naar borstkanker. Alle vrouwen tussen 50 en 75 jaar ontvangen een uitnodiging. Deze website dient als extra informatiebron.

Opdrachtgever: Openbaar Lichaam Bonaire (afdeling burgerzaken)
Voor de verkiezingen van 20 maart 2019 (en toekomstige verkiezingen) is deze informatieve website opgericht met alle informatie rondom het stemmen, de partijen, de stembureaus, de uitslagen etc.

Opdrachtgever: Stichting Kinderhulp Bonaire
De website is een wervingcampagne voor donaties om de stichting te steunen. De stichting is gestart met het project zwemles, waarmee ze kinderen op Bonaire helpen hun zwemdiploma A te halen.

Opdrachtgever: Leo Dijkgraaf (Red Palm Village) 
De eerste Nederlandse talkshow op NOS TV in Bonaire. Voor iedereen die de aflevering heeft gemist of niet kan kijken biedt deze website de mogelijkheid alle afleveringen terug te kijken.  

Opdrachtgever: Dierk Simons (Tera Barra Lounge)
De website en de bookingsites zijn ingericht zodat klanten makkelijker een kamer kunnen reserveren of contact op kunnen nemen, De eerste reserveringen waren al binnen een week gemaakt!